Ollókezű

2009. január 25.

Balance

Életemben nem hallottam még ilyen sztorit. Igazából az volt a legfurcsább, hogy magam sem tudtam eldönteni, hogy sírjak, nevessek, vagy csak simán maradjak mérhetetlen csendben...
De ne rohanjunk így előre.
Megérkezett egy kedves, ifjú, hölgyvendégem, ama helyiségbe ahol megrázó történeteim javát szenvedem el. A festés-vágás-szárítás hosszadalmas, szinte már gyilkosan unalmas procedúrája alatt volt alkalmam beszélgetni egy kicsit vele. Roppant kellemes társaság volt amellett, hogy mesésen szép is. Szó esett a nők által roppant kedvelt témáról, a fogyókúráról. Meglepett az, hogy ő sportol, és nem koplal idióták módjára. Igen!!! Sportol!!! Van még néhány elvetemült gaz, akik efféle őrültségekre adják fejüket...
Szóba került a kisasszonynak egy barátosnéje, aki igaz, hogy szép, de ő nem él ezzel a kellemetlen, sokszor fárasztó tevékenységgel. Következés képen túlsúlyos. Már csak azért is, mert állítása szerint irodai munkát végez, és mert zabál, amikor szeretetéhes. Érthető a kompenzáció, hiszen a mínuszt plusszal kell feltölteni. Csak a bökkenő az, hogy utána is tovább tömi magát. És csak tömi, és tömi... Majd mikor felszedett magára 1-2 hét alatt 10 kilót, rájött, hogy ez márpedig így nem mehet tovább. Kitalálta hát, hogy diétázni fog, mégpedig úgy, hogy elfogyaszt napi 1 almát, meg 2-3 liter vizet. Hihetetlen az emberi agy, már akinek van!!!
Természetesen az almát gondosan négyrét szelte, és úgy adagolta magának nap mint nap, hogy kitartson délutánig, hiszen utána már TILOS ennie. Mondom, hihetetlen, de működött...
Egyészen addig, amíg vissza nem nyerte versenysúlyát.. Amikor a tükörben már kellőkép véznának látta magát,mérlegre állt, és bizony túllőtt a célon. Szegényke elszégyellte magát, hogy milyen csacsiságot is csinált. Kitalálta hát, hogy akkor felszed egy kicsit.
Na most jön a durva része...
Esténként, a kedvenc beszélgetős műsora mellé leült, és elfogyasztotta az általa készített kalóriabombát. A recept egyszerű: 1 TÁL + 1/4 KILÓ ZSÍR + 1/5 KILÓ CUKOR !!!!!!!
Bámulatos. Briliáns. Végtére is logikus. Csak az egyetlen bökkenő ezzel az, hogy így hirtelen nyerte a súlyt vissza. De úgy látszik a csajszinak bevált a recept, mert állítólag ezt az ördögi kört játsza folyamatosan. Mint az ingaóra. Persze sem a szívnek, sem a bőrnek, sem semminek sem tesz jót, de ha ő így érzi jól magát, hát legyen.
Íme egy tuti recept, mindenkinek ajánlom!!!
;->>>

5 megjegyzés:

K írta...

Örülök, hogy legalább Neked van időd blogolni. Ne hagyd abba:)

Puszi!

(ary)komate írta...

Ha hiszed, ha nem, én tegnap este 4-5 darab fánk után olyan szarul éreztem magam, hogy elmentem futni. De komolyan. El az autóbusz állomásig, és vissza. Uszkve 4 kilométer. :) Jó volt.

(ary)komate írta...

ő... kezd zavarni a fehér betű. Nem könnyen olvasható.

Névtelen írta...

Öhh.

Hn.

Játszik, játszik a csaj, egészen addig, amíg dialízisre nem lesz szüksége, meg májátültetésre. (A szív csak utána jön, bár a negyed kiló zsír biztos érzékenyen érintette a koszorúereket. Heheheh)

Nem baj... Ha nem lennének az ilyen májkrém-alapanyagok, akkor kin röhöghetnék?

eevil

Noroimusha írta...

nem baj ugyis tulnepesedes van